Nanortalimmi Sannaviup atornera akeqalissaaq

Sannavik, amutsivik, umiatsiaraleriffik

image

Sannavimmut matuersaatip tigunerani depositum 500 koruuniusoq akilerneqassaaq. Ullormut atornera 200 koruuneqarluni, matuersaatip utertinnerani ullut atorneri akilerneqassapput.
Depositum aatsaat utertinneqassapput sannavik torersuutillugu qimassimagaanni.
Matuersaat Teknikeqarfimmut aaneqarlunilu tunniunneqartassaaq.

๐ฌ๐š๐ง๐ง๐š๐ฏ๐ข๐ฎ๐ฉ ๐ข๐ฅ๐ฎ๐š๐ง๐ข๐ข๐ญ๐ข๐ญ๐š๐ช๐š๐ซ๐ฎ๐ข๐ญ ๐š๐ญ๐จ๐ช๐ช๐ข๐ญ๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐ง๐ง๐ข๐ค ๐š๐š๐ง๐ข๐ฌ๐ฌ๐š๐š๐ง๐ง๐ข๐ค ๐ช๐ข๐ง๐ง๐ฎ๐ข๐ ๐ข๐ง๐ž๐ช๐š๐ซ๐ฉ๐ฎ๐ญ๐ข๐ญ, ๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐ซ๐ญ๐ฎ๐ข๐ง๐ž๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ญ ๐ข๐ค๐ข๐ฎ๐ ๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐š๐ ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ข๐ค๐ข๐ฎ๐ฌ๐ข๐ง๐ง๐š๐š๐ฏ๐ฎ๐ ๐ฎ๐ญ.
๐ฏ๐ž๐ฃ๐ฌ๐ฃ๐š๐ค๐ค๐ข๐ง๐ฎ๐ญ ๐ข๐ค๐ข๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ง๐š๐š๐ฏ๐ฎ๐ญ๐ข๐ญ ๐จ๐ช๐š๐ซ๐š๐ฌ๐ฎ๐š๐š๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ญ ๐ฌ๐š๐š๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐ ๐ข๐ง๐ง๐ข๐ง๐ง๐ข๐ค๐ค๐ฎ๐ญ: ๐Ÿ”๐Ÿ๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ–. ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ฎ๐ญ ๐Ÿ๐Ÿ’-๐ข๐ญ ๐ช๐š๐š๐ง๐ ๐ข๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐š๐ญ๐š ๐š๐š๐ง๐ž๐ช๐š๐ซ๐ฌ๐ข๐ฆ๐š๐ง๐ง๐ ๐ข๐ฉ๐ฉ๐š๐ญ๐š ๐ข๐ ๐ข๐ง๐ง๐ž๐ช๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ๐ฎ๐ญ.

Udgivet d. 29. maj 2024