Naatsiivilerinermi pikkorissarneq iluatsilluartoq

Qaqortumi naatsiivilerinermik pikkorissarneq peqataaffigineqarluartoq peqataasunit pissarsiffiulluarpoq.

image

Arfininngornermi apriilip 20-anni naatsiivilernermik pikkorissarneq aallarnerlugu Upernaviarsummi naatsiivilerisoq Kim Neider Qaqortumi kommunip allaffiata ataatsimiittarfiani peqataasunut saqqummiussivoq.

-Upernaviarsummi naatsiivilerisup saqqummiussinerata kingora Bodil Høyerip naatsiivianut illumilu naatsivianut kusanartumut pikkorissarnerup immikkoortuata aappaa ingerlakkiartorparput, pikkorissarneq peqataasunit pissarsiaqarfiulluarluni iluatsilluarpoq, Elsennguaq Silassen pikkorissarnermut aaqqissuisuusoq oqaluttuarpoq.

Pikkorissarnermi peqataasut naatsiivilersisartut peqatigiiffiata aallarteqqinnissaa kissaatigimassuk peqatigiiffittaarnissaq aaliangiunneqarpoq.

Udgivet d. 10. maj 2024