Kommune kujallermi 2024-mi umimmanniarnissaq pillugu ileqqoreqqusassamut tusarniaaneq

Umimmaat illersugaanerat piniagaanerallu pillugit Namminersorlutik Oqartussat nalunaarutaanni nr. 8, 27. juni 2013-imeersumi § 3, imm. 2-3, § 4, imm. 2-3, § 14, imm. 2-3, § 18 kiisalu § 26 naapertorlugit ileqqoreqqusaq aalajangersarneqarpoq.

image

 Tusarniaareernermi Aningaasaqarnermut Inuussutissarsiornermullu Ataatsimiitsitaliaq Kommunalbestyrelsemit pisinnaatinneqarluni ileqqoreqqusaq aalajangiiffigissavaat, aalajangiinerup kingorna Aalisarnermut Piniarnermullu Naalakersuisumit atuutilersussanngorlugu. Tusarniaaneq sivisussusilerneqarpoq 10. juuni – 25. juuni 2024. Tusarniaanermi oqaaseqaatit akissutillu kommune@kujalleq.gl aqqutigalugu nassiunneqarnissaat piumasarineqarpoq

Kommune Kujallermi umimmanniarneq pillugu ileqqoreqqusamut missingiut uani atuaruk:

Udkast Til Vedtægt Om Kommunal Moskusoksejagt KAL (1)

Udgivet d. 11. juni 2024